Sme moderné špecializované štúdio funkčného pohybu. Prepájame tradičnú metódu Pilates a fyzioterapiu s najmodernejšími cvičebnými konceptami za účelom zlepšenia zdravotného stavu klienta. Našou snahou je, aby telo nielen dobre vyzeralo, ale aby mu pohyb pomáhal a liečil. 

Radi vám predstavíme koncept cvičenia, zameraný na nápravu a budovanie svalov v súlade s fungovaním nášho tela a správnym pohybom.. Naučíme vás správnu techniku cvikov pre správne držanie tela, pre stabilitu trupu, pre skvelý pocit z pohybu v bežnom živote aj v športe. Zlepšíte si kondíciu, spevníte CORE a vybudujete nové pevné a zdravé telo. Prvoradý je pre nás kvalitný individuálny prístup. Kombináciou pôvodnej metódy Pilates s cvičením na balančnej plošine BOSU®, konceptom fitnes cvičenia Flowin®, cvičením pre zdravý chrbát SM systém a unikátnym závesným systémom TRX® Suspension Training® môžete svojmu telu dopriať jedinečný komplexný tréning. V štúdiu máte k dispozícii štyri samostatné miestnosti. Tri sú vybavené originálnymi Pilates pomôckami a Pilates strojmi od popredného svetového výrobcu Pilates zariadení Balanced Body a štvrtá je fyzioterapeutická miestnosť. Našou snahou je viesť lekcie podľa vašich špecifických potrieb a osobných cieľov, preto máte možnosť vybrať si z rôznych typov lekcií. V našej ponuke nájdete lekcie individuálne, vo dvojici, lekcie pre 3 – 5 osôb a skupinové lekcie pre max. 8 osôb. Ponúkame možnosť spolupráce so športovými klubmi, firmami ako aj strednými, základnými či materskými školami.

Všetci naši inštruktori sú certifikovaní s dlhoročnou praxou. V prípade akýchkoľvek otázok o vhodnosti výberu jednotlivých cvičení sa môžete na nich obrátiť priamo v štúdiu alebo prostredníctvom našich kontaktov.

Tešíme sa na stretnutie s vami! 

– Tím park pilates

Kontaktný formulár

Sledujte nás

© 2024 by ParkPilates. All Rights Reserved.

GDPR